Húsvéti étlap 2017

Előételek:
Húsvét Vasárnap és Húsvét Hétfő:
„Aranykoronás hideg előételes svédasztal”
– Báránykolbász, házi kolbászfélék, húsvéti sonka és lapocka félék, majonézes és friss saláták…

Levesek:
– Báránygulyás
– Tárkonyos nyúlraguleves
– Spárgaleves tormahabbal
– Medvehagyma leves fürjtojással

Főételek:
– Bárány T-bone, demi glace, medvehagymás krokett
– Bárány pörkölt dödöllével
– Báránysült medvehagymás-tejszínes pappardelle tésztával
– Serrano sonkás nyúlgerinc spárgás rizottóval
– Pankómorzsás nyúlcomb sváb burgonyasalátával
– Paprikás nyúlcomb szalonnás túrógombóccal
– Bárányfartő steak jázminrizzsel, balzsamos eperrel
– Mézes-chilis bárány csülköcske tzatzikis kevertsalátával

Desszertek:
– Eperhabos-fehércsokoládés Charlotte sandwich
– Mákos tojáslikőr-parfé szedervelővel
– Répatortás nyuszi desszert
– Málnás tiramisu
– Madártej