Húsvéti étlap 2017

Levesek:
– Ördögszekérgombás nyúl raguleves
– Bárány húsleves, bárány húsgombóccal
– Narancsos-gyömbéres karotta püréleves, tökmagos croutonnal
– Bárány gulyásleves

Főételek:
– Pankó morzsás nyúlgerinc, wasabis céklával
– Serrano sonkás nyúlgerinc, tőkegombás rizottóval
– Rántott nyúlmáj, majonézes salátákkal
– Balzsamos báránysteak, epres rebarbara raguval, hercegnő burgonyával
– Báránysült, zöldséges spárgás nudlival
– Báránycsülök „cacikis” salátalevelekkel
– Báránypörkölt dödölével

Desszertek:
– Édes túrógombóc mandulában, málnavelővel, málna szorbettel
– Túrós-mákos bejgli madártejjel
– Epres Profiterol, fehércsokoládé krémben
– Nyuszi desszert