Az étkek elvihetők: 2016. december 23-án, 10-16 óra között.
Megrendelés személyesen a vendéglőnkben, a 06-26-360-047-es telefonszámon,
vagy a koronaa@t-online.hu címen.

Ponty halászlé 0,5 liter (alaplé) 1.050.-
Ponty filé (nyers konyhakész) 10 dkg 750.-
Ponty belső (nyers konyhakész) 10 dkg 1.100.-
Harcsa filé (nyers konyhakész) 10 dkg 1.300.-
Kocsonya (sertés)
• Kicsi (0,2 liter) 1.050.-
• Nagy (0,5 liter) 1650.-
Tatár beefsteak 170.-/dkg
Hideg, abált májas hurka 3.500.- /kg (svábos, zsemlés)
Hideg, abált véres hurka 3.500.-/kg (svábos, zsemlés)
Házi füstölt kolbász 3.500.-/kg
Libatepertő 90.-/dkg
Libamáj zsírjával 290.-/dkg
Libamájzsír 50.-/dkg
Francia saláta 2.100.-/kg
Majonézes burgonyasaláta 2.100.-/kg
Tojássaláta 2.100.-/kg
Majonézes, kapros ráksaláta 3.100.-/kg
Tűzdelt őzfilé hidegen, egyben sütve 190.-/dkg
Sült kacsacomb 1200.-/db
Sült libacomb 1400.-/db
Malacsült 3900.-/kg
Comb | Lapocka | Oldalassal göngyölt malackaraj (Galantin)
Borjúpörkölt 1900.-/adag
Töltött káposzta 2100.-/adag
Párolt káposzta 950.-/adag
Hagymás tört burgonya 950.-/adag
Galuska, olasztészta 700.-/adag
Saját készítésű süteményeink 4.000.-/kg
Flódni | Diós bejgli | Mákos bejgli | Túrós bejgli
Áfonyás-mascarponés máktorta 950.-/szelet

Franciás hidegtálak igény szerint rendelhetőek.
(sonkatekercs, kaszinótojás, sajttorta, csemege karaj, töltött paradicsom, töltött csirkecomb, sajttekercs, sajttorta)

A vendéglőnk étlapjáról minden étel megrendelhető elvitelre is.